FotoOpvouwbaar kano-avontuur in een plunjezak!

Vanaf 10 augustus ben je van harte welkom in Akersloot om proef te varen!
Ally vouwkano's

FotoAlly en ik

Ik voer duizenden kilometers met een Ally vouwkano. Zowel korte tochten in Nederland en op riviertjes in de Ardennen, als wekenlange expedities in Noorwegen, Zweden en op de Yukon River in Canada. De Ally reisde met ons mee in de auto, in de trein en in het vliegtuig.

Over onze tochten verschenen artikelen in het buitensportblad Op Pad en in Outdoor Magazine. Van de expedities op de Kaitum rivier in de wildernis van Zweeds Lapland en de tocht over de Yukon River plaatsten we films op Youtube (zie onder artikelen en films).
Door deze publicaties en internetfilms werd ik de afgelopen jaren een soort vraagbaak voor mensen die alles willen weten over deze geweldige kano. Ik merkte dat ik alle vragen kon beantwoorden, nou ja, behalve één dan: “Kan ik hem ook bij jou kopen?”

Ook op die vraag heb ik nu een passend antwoord, en zo is het gekomen dat ik behalve kano-instructie nu ook de bijbehorende vouwkano kan leveren. Bij gewone kanowinkels werkt dat meestal andersom. Maar de Ally is een boot waar je met instructie meer plezier aan beleeft. Het opbouwen lijkt de eerste keer ingewikkeld, maar als je het een keer met een expert samen gedaan hebt, kun je het een volgende keer probleemloos zelf. Daarom lever ik Ally vouwkano’s altijd inclusief gratis assistentie bij de eerste keer monteren plus een halve dag kano-instructie.

Dit is dan ook geen webshop waar je een vouwkano’s aanklikt, in je winkelmandje stopt, doorklikt naar de kassa en vervolgens op het koeriersbedrijf gaat zitten wachten tot je pakket thuisgebracht wordt.
Het doel van Wilderness-Effect is mensen op weg helpen om zelfstandig (kano)tochten in de natuur te ondernemen. In die zin verkoop ik eigenlijk geen kano’s, maar een opvouwbaar kano-avontuur in een plunjezak, inclusief instructie.

Kijk dus rustig rond of ga naar de Allykano.nl website voor meer informatie. 

Foto

Frank van Zwol 

Login

© 2009 Tekst: Frank van ZwolFotografie: Jolanda LinschootenDisclaimer

© 2009 Tekst: Frank van Zwol Fotografie: Jolanda Linschooten Disclaimer